Actualitat Política

Moció del PVI per reivindicar millores a l’Hospital Comarcal de Vinaròs

jueves, 28 febrero de 2019 | Categorias: Nota de prensa, Rueda de prensa

El Partit de Vinaròs Independent presentarà aquesta nit en el ple ordinari que es farà a l’Ajuntament una moció per instar al Govern Municipal a reclamar a la Generalitat Valenciana millores per a l’Hospital Comarcal. Des de la formació denuncien que el servei sanitari pateix greus deficiències amb llistes d’espera que es demoren massa en el temps, quan els pacients necessiten d’una assistència més eficient i directa. La portaveu del Partit de Vinaròs Independent, Maria Dolores Miralles, comentava que aquestes deficiències també es traslladen fins a la resta del Departament de Salut de Vinaròs on depenen tots els centres de salut dels municipis de la comarca.

La moció el PVI demana al Govern Municipal que convoque a tots els municipis que depenen del Departament de Salut de Vinaròs per identificar els problemes que pateixen i proposar possibles solucions per a millorar el servei. Així mateix també es demana traslladar totes les mesures que s’adopten en aquesta trobada a la Generalitat Valenciana per posar solució i garantir una assistència de més qualitat per a les comarques del nord de Castelló. El Partit de Vinaròs Independent presentarà la moció aquesta mateixa nit en el ple ordinari de l’Ajuntament, amb l’objectiu d’aconseguir el suport de totes les forces polítiques i reivindicar així a la Generalitat que adopte mesures per a la millora l’assistència mèdica del Departament de Salut de Vinaròs.

✅Moció per adoptar els següents acords:

1️⃣Primer: Que l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Vinaròs, encapçalat pel seu Alcalde i per la Regidoria de Serveis Socials, convoqui als alcaldes, partits i entitats radicats dins del Departament de Salut de Vinaròs, de forma similar a la convocatòria recentment realitzada per la defensa de la taronja valenciana, per identificar els problemes que actualment es presenten i per proposar les possibles solucions a la problemàtica del centres sanitaris del Departament de Salut de Vinaròs.

2️⃣Segon: Que doni trasllat a la Conselleria d’aquestes actuacions dels convocats i demani l’adopció de les mesures urgents per tal de eliminar tots els problemes que històricament arrastren els centres del Departament de Salut de Vinaròs, principalment el Hospital Comarcal i, que a partir d’aquí, faci un seguiment minuciós de control de les mesures que la Conselleria adopti.

Moció presentada per al proper ple del mes de febrer, que es celebrarà el dimecres 27 de febrer de 2019.

✅Amb la sanitat tots a una!

??La nostra ideologia és la de treballar per Vinaròs, per damunt de tot!

?‍⚖️Ara, Maria Dolores! #FemPoble
Maria Dolores Miralles Mir

#ElPviAmbLaSanitat #Vinaròs #PviVinaròs #PartitDeVinaròsIndependent#AraMariaDolores


Posa't en contacte amb els nostres membres del PVI

Maria Dolores Miralles

mariadoloresmirallesmir@gmail.com

Juan Blanchadell

jblanchadell@pvi-vinaros.org

Marcela Barbé

marcelabarbe1@hotmail.com