Actualitat Política

Son dies de Pasqua a Vinaròs

miércoles, 3 marzo de 2010 | Categorias: Rueda de prensa, Videos

http://www.vimeo.com/10409358

Amb motiu de les pròximes vacances de Pasqua, el Patronat de Turisme de Vinaròs ha organitzat uns tallers i jocs perquè els més petits gaudisquen de les vacances. Durant els dies 2, 3 i 4 d’abril amb horari d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores, en la carpa de l’avinguda de l’Atlàntic, tindran lloc els tallers anomenats “Són dies de Pasqua!”.
Enguany s’han preparat un gran ventall de possibilitats per a tots, ja que a més a més de les tradicionals activitats de manualitats i jocs com ara: taller d’ous de pasqua, de globoflèxia, de sabó i jocs de plaça tradicionals, s’han incorporat atraccions novedoses, com per exemple:
El Circuit Zorbal: els xiquets podran gaudir d’un circuit en el que podran mostrar les seues habilitats dins d’unes boles de plàstic on aniran subjectes. Les sensacions són molt divertides.
El Futbolí humà per a tota la família: els propis participants seran els autèntics jugadors d’aquest partit de futbol tan especial.
A més a més, també hi haurà un tradicional castell unflable els tres dies i crispetes per a tots els assitents.
Per a més informació recolliu el díptic informatiu en l’Oficina de Turisme de Vinaròs o bé a través de la web turisme.vinaros.es
Des del Patronat de Turisme de Vinaròs esperem que les activitats siguen del gust de la població de Vinaròs i dels turistes que ens visiten.


Posa't en contacte amb els nostres membres del PVI

Maria Dolores Miralles

mariadoloresmirallesmir@gmail.com

Juan Blanchadell

jblanchadell@pvi-vinaros.org

Marcela Barbé

marcelabarbe1@hotmail.com