Actualitat Política

El PVI aposta per reactivar la indústria ja que hi ha més 2170 aturats

viernes, 10 mayo de 2019 | Categorias: Actuaciones, Campaña, Candidatura

#VinaròsPerDamuntDeTot
Aquest matí hem presentat el cartell electoral per aquesta campanya de les eleccions municipals davant dels mitjans de comunicació.

?‍⚖️La nostra candidata a recordat els eixos principals del programa: Indústria per crear treball, ja que actualment tenim 2170 aturats al municipi, recuperar la capitalitat comercial incentivant l’obertura de nous establiments i creant el pla d’emergència per donar la dignitat que mereixen discapacitats i els nostres majors.

També ha anunciat, la recuperació de la fira de nadal, així com, adequar la plaça de bous per ampliar l’aforament i poder tindre un espai cultural més, per realitzar a fires, concerts i altres esdeveniments a la nostra ciutat.

?Maria Dolores, s’ha compromès que si es alcaldessa construirà l’auditori que tots els partits han promès aquests darrers anys, però que ningú ha sigut capaç de construir

Al finalitzar la roda de premsa els integrants de Joves PVI han despenjat una pancarta des d’un edifici de la centrica plaça Jovellar.

??? ?? ????? ???????, ?? ??????? ?????????? ?? ?????ò?

#AraMariaDolores #AraAlcaldessa #AixequemVinaròs

#VotaMariaDolores #VotaPVI #PviVinaròs #PartitDeVinaròsIndependent#TenimMoltaDir

– –

?(Castellano)

Esta mañana hemos presentado el cartel electoral para esta campaña de las elecciones municipales ante los medios de comunicación.

?‍⚖️Nuestra candidata a recordado los ejes principales del programa: Industria para crear trabajo, ya que actualmente tenemos 2170 parados en el municipio, recuperar la capitalidad comercial incentivando la apertura de nuevos establecimientos y creando el plan de emergencia para dar la dignidad que merecen los discapacitados y nuestros mayores.

También ha anunciado, la recuperación de la feria de navidad, así como, adecuar la plaza de toros para ampliar el aforo y poder tener un espacio cultural más, para realizar ferias, conciertos y otros eventos, a nuestra ciudad.

?María Dolores, se ha comprometido a que si se alcaldesa construirá el auditorio que todos los partidos han prometido estos últimos años, pero que nadie ha sido capaz de construir.

Al finalizar la rueda de prensa los integrantes de Jóvenes PVI han descolgado una pancarta desde un edificio de la céntrica plaza Jovellar.

??????? ?? ???í? ???????, ?? ??????? ????????? ?? ?????ò?


Posa't en contacte amb els nostres membres del PVI

Maria Dolores Miralles

mariadoloresmirallesmir@gmail.com

Juan Blanchadell

jblanchadell@pvi-vinaros.org

Marcela Barbé

marcelabarbe1@hotmail.com