Actualitat Política

La «Mini Generalitat» ha tornat

sábado, 9 febrero de 2019 | Categorias: Nota de prensa, Opinión

La «mini Generalitat» ha tornat
Recordeu fa dotze anys quan els consellers i el senyor Fabra venien a Vinaròs a la seu del PP a fer les rodes de premsa deixant de banda el Partit de Vinaròs Independent i als seus socis que governàvem a Vinaròs? Recordeu que en aquells vuit anys no van trepitjar l’Ajuntament per a res?

Pos bé, els nostres antics socis -els Socialistes- s’han encomanat del que llavors tant de mal també els feia, perquè van portar a Vinaròs a la consellera de Sanitat i, en conte d’haver-la portat a fer el discurs en l’espaiós auditori que hi ha a l’Hospital Comarcal, el va fer des de la seu socialista, només per als seus i per la premsa, menyspreant a la resta de les formacions que representem als vinarossencs.

O, pot ser ho van fer per la por les reaccions dels professionals i usuaris no massa convençuts amb tant auto-bombo, i van preferir un càlid ambient més de casa.
No és amb la Sanitat -on hauríem d’anar tots a una més que en cap altra matèria- on el partit responsable de la seva gestió l’utilitzi electoralment venent roses i amagant les nombroses mancances que avui l’Hospital Comarcal de Vinaròs encara té.

És clar que d’aquells socis nostres, els socialistes de llavors, avui, en l’actual equip de govern no n’hi ha cap, i els d’ara no es poden recordar de la «mini Generalitat» d’abans, la qual cosa no és excusa perquè deixem passar el que estiguin fent un ús electoralista tan descarat amb la Sanitat i amb un Hospital Comarcal que al final del mandat de la consellera encara arrossega un carro de problemes sense resoldre.

?❌En assumptes de sanitat, així NO!

?✅Tots a una veu SI!


Posa't en contacte amb els nostres membres del PVI

Maria Dolores Miralles

mariadoloresmirallesmir@gmail.com

Juan Blanchadell

jblanchadell@pvi-vinaros.org

Marcela Barbé

marcelabarbe1@hotmail.com