Actualitat Política

Veterania i noves joventuts al Partit de Vinaròs Independent

jueves, 10 enero de 2019 | Categorias: Campaña, Noticias, Opinión, Prensa

#VinaròsPerDamuntDeTot

?Article d’Opinió:

??El passat dia 5 el Partit de Vinaròs Independent va complir 20 anys de edat sent en aquest moment el partit d’àmbit local de la Comunitat Valenciana – i pot ser també que de l’Estat espanyol – més longeu que s’ha mantingut en actiu i amb representació municipal sense interrupció des de les primeres eleccions a la que se ens vam presentar, cosa excepcional en partits locals menuts que quasi mai passen de la tercera legislatura al ser engolits o destruïts pels grans partits, o per descomposicions internes.

20 anys que a les persones que, be sigue des de la primera línea o des de la “rebotiga” del partit, ens han anat carregant d’experiència política i de sentit comú, que hem posat al servei del nostre poble tal com ens obliga el nostre lema “Vinaròs per damunt de tot” i que ara també posem a disposició de una fornada de joves que molt valentament s’han volgut integrar en el PVI, a pesar de les més que limitades possibilitats de futur que pot oferir un partit exclusivament local com és el nostre, uns joves que asseguren la continuïtat de un PVI que avui s’obri més que mai als canvis que els nous temps imposen.

?‍♂️?Donem la benvinguda i tot el nostre suport als membres de la recent estrenada Secció Jove del PVI integrada per: Pepo Morillo com a portaveu; Alex Granados com a secretari i secció Oci; Dana Rosell a càrrec de la secció dona i serveis socials; Sergi Vidal, de la d’esports i educació; Carlos Ramirez de la de cultura i Miguel Collado de la turisme i hosteleria. Una llista que roman oberta per a qualsevol jove que des del PVI i assumint les nostres particularitats específiques que cap altre partit de Vinaròs té vulgue obrir nous camins per Vinaròs.

?Benvinguts de nou i gràcies.

#Vinaròs #JovesPVI #PviVinaròs #PartirDeVinaròsIndependent


Posa't en contacte amb els nostres membres del PVI

Maria Dolores Miralles

mariadoloresmirallesmir@gmail.com

Juan Blanchadell

jblanchadell@pvi-vinaros.org

Marcela Barbé

marcelabarbe1@hotmail.com