Actualitat Política

RDP del PVI: Presentació de la secció jove del PVI en el seu 20té aniversari.

jueves, 3 enero de 2019 | Categorias: Campaña, Rueda de prensa, Sin categoría, Videos

El Partit de Vinaròs Independent presenta la secció jove en el seu 20è aniversari com a partit


El Partit de Vinaròs Independent (PVI) ha presentat este matí la secció jove del partit amb vistes a les pròximes eleccions municipals just quan es compleixen 20 anys de la seva existència, ja que es va formar l’any 1999.La candidata del Partit de Vinaròs Independent a l’alcaldia de Vinaròs, Maria Dolores Miralles, ha donat a conèixer als quatre nous joves integrants, como són Pepo Morillo, Alex Granados, Sergi Vidal i Dana Rosell.


Miralles ha destacat la importància de la joventut en la vida política de la localitat “per la seva il·lusió en fer un Vinaròs millor i les idees de gran valor que són capaços d’aportar”.Cadascun d’ells és responsable d’una àrea. Així, Granados ho és de l’apartat d’oci, destacant que la seva intenció és potenciar i crear noves activitats que facin que Vinaròs tingui una millor oferta en aquest sentit i no només sigui coneguda pel carnaval. D’altra banda, Vidal com a encarregat d’esports, ha dit que una de les seves prioritats és la potenciació de l’esport popular, i recuperar esdeveniments esportius reeixits d’antany com els partits “24 hores” que es feia per festes, o facilitar la pràctica d’esports aquàtics entre els alumnes dels instituts i potenciar altres esports menys coneguts com a hoquei o beisbol.


De la seua part, l’encarregada d’educació i feminisme, Dana Rosell, s’ha centrat en la necessitat de recuperar el transport escolar gratuït als instituts i a facilitar al màxim ajudes a les dones.

Finalment, el portaveu de les joventuts del partit, Pepo Morillo, ha destacat que el d’avui és “un dia històric per al PVI perquè per primera vegada després de 20 anys disposa d’una secció jove”. Morillo també ha fet incís que el PVI és un partit que “posa a Vinaròs per sobre de tot i té un projecte il·lusionant i en aquest moment a més una gran representació de joves que tindran veu en el programa electoral”.


A més, ha avançat que el PVI presentarà una moció en el porper ple, per a instar que s’ampliïn els cicles formatius a Vinaròs i els joves estudiants no hagin de sortir a estudiar a altres localitats. “Hi ha a Vinaròs només 4 cicles formatius de grau mitjà i 3 de grau superior, i és hora d’instar a l’administració autonòmica que consideri augmentar aquesta oferta educativa”, ha conclòs.


Posa't en contacte amb els nostres membres del PVI

Maria Dolores Miralles

mariadoloresmirallesmir@gmail.com

Juan Blanchadell

jblanchadell@pvi-vinaros.org

Marcela Barbé

marcelabarbe1@hotmail.com