Actualitat Política

PVI: El Tripartit es gastarà 652.000€ en condicionar un local que mai serà de l’Ajuntament de Vinaròs

lunes, 14 enero de 2019 | Categorias: Nota de prensa, Noticias, TV

#VinaròsPerDamuntDeTot
L’anunci del regidor de turisme Domènec Fontanet de la creació d’un “Centre d’Inspiració Turística” ens ha sobtat per complet perquè en cap de les comissions informatives se’ns ha donat la menor informació ni d’aquest centre, ni de les activitats que allí se faran, ni de la conveniència, ni de les avantatges. Al final de la legislatura aquest multipartit de la transparència es més que mai el de la opacitat.


Però lo que ja és una absoluta bogeria es voler-lo ubicar en la antiga nau de la Cooperativa de Pesca a l’entrada del port, un edifici abandonat, ple de problemes, que tenia que anar a terra quan es va enderrocar el de la antiga llotja del peix, al ser també barrera visual del port tapant una magnífica panoràmica turística que aquest deuria defensar .
Un local molt mal ubicat a cinc metres del “cantil del moll” que impossibilita acudir als bombers en emergències de focs o de vies d’aigua en barques allí atracades, o a ambulàncies que tenen que sortir marxa enrere, lo qual fa que aquesta zona del moll només sigue utilitzada per vaixells menuts. Un local que, malgrat que l’Ajuntament regala a la Generalitat locals com el del Servef a la Muralla, Ports de la Generalitat li cobrarà el cànon d’ocupació portuària a un Ajuntament que el senyor Fontanet es deu pensar que està ric quan acaben de dir que no tenen diners per canviar unes simples cortines al centre del jubilat.


El Senyor regidor de Compromís, Domènec Fontanet es gastarà «652.000 € nostres» en condicionar un local que mai serà del Ajuntament i que, el dia que el deixem, se’ls quedarà la Generalitat, quan tenim un local més gran i cèntric, davant mateix del passeig, junt al “Grupo de Baix” amb dos pàrqungs públics al costat, que necessita urgentment una actuació per posar-lo en valor: El “Corral de Batet” que el Ajuntament va comprar fa deu anys, pel que no pagaria cap canon ni lloguer i on el cost de condicionament es quedaria en profit de l’Ajuntament.


Els molls dels ports tenen que ser per activitats marítimes i nàutiques, incloses les turístiques nàutiques, i les construccions tenen que anar totes ben apegades al “espaldón” de la escullera del dic on no tapen vista. Rehabilitar un local que es té que enderrocar amb un centre que farà que perdure allí un munt d’anys més, gastant aquesta fortuna de diners, és una bogeria monumental de un regidor que hem de parar, i més quan està al final del seu mandat i quan el ser futur en política sembla no estar massa clar.


#Vinaròs #PviVinaròs #PartitDeVinaròsIndependent #TenimMoltaDir


Posa't en contacte amb els nostres membres del PVI

Maria Dolores Miralles

mariadoloresmirallesmir@gmail.com

Juan Blanchadell

jblanchadell@pvi-vinaros.org

Marcela Barbé

marcelabarbe1@hotmail.com