Actualitat Política

El tripartit deixa perdre 401.123,14 euros de la subvenció per als polígons de Vinaròs

martes, 8 enero de 2019 | Categorias: Nota de prensa, Noticias, Partido

#VinaròsPerDamuntDeTot

Des del Partit de Vinaros Independent, ja fa mesos que estem denunciant l’estat dels polígons, en el tema de la fibra òptica, portem insistint en diversos plens i per part de l’Ajuntament de Vinaròs «ni cas».
Hi ha una sèrie de problemes que no s’han aclarit, hi havia una inversió 1.195,323 € per part de la generalitat valenciana, dels quals no s’han pogut gastar només que 787.189,39,€, bàsicament perquè totes les inversions que s’anaven a fer a la carretera N-340a l’altura del polígon de les Capsades i al polígon de la carretera d’Ulldecona, que era posar unes zones enjardinades i arreglar l’asfalt, posar il·luminació i fer tot un seguit d’actuacions més, totes aquestes inversions depenien de l’autorització de carreteres.


Fent-se tot a corre cuita, a pesar de que totes aquestes inversions s’hagueren pogut fer diversos anys abans, això es el que passa, falten permisos d’organismes no arriben per falta de temps, i les inversions no es poden realitzar, i la subvenció corresponent per a aquesta inversió s’acaba perdent, en aquest cas la subvenció total perduda ascendeix a 401.123,14€.


Un altre problema gros és el de la fibra òptica. Segons diuen, ara no s’ha pogut fer res perquè tot i que hi han quadres enganxats en algunes façanes de les indústries des de fa mes d’un any, a dia d’avui encara no s’ha tret a concurs la concessió la xarxa de fibra òptica a qualsevol operadora, per donar servei a les indústries que a dia d’avui s’han de subministrar per una ADSL per cable convencional lentíssim a l’estar lluny de la central de telefonia, lo que ha obligat a moltes empreses a contractar internet inalàmbric, pagant el gust.


Des del PVI, demanem al tripartit que es pose les piles i actuï, les empreses de Vinaròs no poden seguir així, són el nostre motor econòmic.

Videos:

https://www.youtube.com/watch?v=l3CLvXPkQyI
https://www.youtube.com/watch?v=mY1n_X3r_9Q


#ElPviAmbLaIndústria #VinaròsÉsIndústria #Vinaròs #PviVinaròs #PartitDeVinaròsIndependent


Posa't en contacte amb els nostres membres del PVI

Maria Dolores Miralles

mariadoloresmirallesmir@gmail.com

Juan Blanchadell

jblanchadell@pvi-vinaros.org

Marcela Barbé

marcelabarbe1@hotmail.com