Actualitat Política

El PVI presenta una moció per ampliar els cicles formatius a Vinaròs

miércoles, 23 enero de 2019 | Categorias: Nota de prensa, Noticias, Plenos, Rueda de prensa

#VinaròsPerDamuntDeTot
❌Vinaròs tan sols compta amb 4 cicles de grau mitjà i 3 de grau superior.

✅Des de Joves Pvi, presentem una moció per ampliar els cicles formatius a Vinaròs

El PVI presenta una moció per ampliar els cicles de FP a Vinaròs.

?El Partit de Vinaròs Independent, a través de la regidora i portaveu Maria Dolores Miralles, presentarà demà una moció al ple per ampliar l’oferta formativa de formació professional a la ciutat, des del PVI denuncien que Vinaròs només compte amb un total de 7 cicles, quan poblacions veïnes com Benicarló tenen un total de 15 cicles formatius, o Amposta la capital del Montsià, 21.

?✅Des de les files de les Joventuts del PVI, lamenten que Vinaròs només compte amb tant sols 4 cicles formatius de Grau Mitjà i 3 de Grau Superior, i és per això que presenten aquesta moció. «Ens sembla una vergonya que Vinaròs, sent capital de comarca, compte amb tanta poca oferta formativa, i la majoria dels joves estudiants de FP hagin de marxar fora de la ciutat, demanem que s’estudiï quins cicles formatius son els més adequats i sol·licitats per a instal·lar-los a Vinaròs «, ha conclòs el portaveu de Joves PVI, Pepo Morillo.

Morillo també ha lamentat que tinguen que presentar ells la moció, quan Tots i Totes Som Vinaròs – Podem, ho portava al seu programa electoral, però ja no ens sorprèn res, després de quasi 4 anys es demostra que, es van presentar amb un programa “infumable”.

#JovesPVI #Vinaròs #PviVinaròs #PartitDeVinaròsIndependent


Posa't en contacte amb els nostres membres del PVI

Maria Dolores Miralles

mariadoloresmirallesmir@gmail.com

Juan Blanchadell

jblanchadell@pvi-vinaros.org

Marcela Barbé

marcelabarbe1@hotmail.com