Actualitat Política

Contestació de la responsable de l’Àrea Social del PVI, a la roda de premsa de l’Ajuntament de Vinaròs

martes, 15 enero de 2019 | Categorias: Nota de prensa, Noticias, Rueda de prensa, TV, Videos

#VinaròsPerDamuntDeTot
?↘️Marcela Barbé, contesta a la Roda de premsa de la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Vinaròs.

Des del Pvi Vinaròs (Partit de Vinaròs Independent), contesten a la roda de premsa de l’Ajuntament, en la que assegurava que s’han fet importants millores en l’edifici. La membre del PVI i responsable de l’àrea social, Marcela Barbé, ha comentat que sí que s’han creat noves sales per a les entitats locals, destacant que ha sigut una bona iniciativa, però lamentava que un dels nous espais s’ha quedat sense cap tipus de climatització al dividir-ho en dues sales.

Pel que fa a la climatització general de tot l’edifici Barbé indicava que és cert l’aparell actual pateix moltes avaries, però assenyalava que si s’hagués realitzat el corresponent manteniment de tota la maquinària, tal com es va preveure durant l’anterior legislatura, llavors es podria seguir oferint un servei de qualitat per als usuaris i no caldria fer una despesa tant elevada per a renovar tot el sistema. En referència a la retirada de les cortines i a la instal·lació de finestres bisellades, xifrat amb un cost de 5.000€, la representant del PVI comentava que l’actual Govern Municipal disposa del doble del pressupost que l’anterior legislatura, amb més ajudes per part de la Generalitat i per tant hauria de poder invertir els diners suficients per renovar les cortines.

✅Per acabar Barbé incidia que la regidoria de Política Social hauria de ser amb dedicació exclusiva per tal de treballar amb el màxim esforç possible per a millorar la qualitat de vida dels veïns.

Marcela Barbé contesta a la Roda de Premsa de la regidoria de Benestar Social.

Posa't en contacte amb els nostres membres del PVI

Maria Dolores Miralles

mariadoloresmirallesmir@gmail.com

Juan Blanchadell

jblanchadell@pvi-vinaros.org

Marcela Barbé

marcelabarbe1@hotmail.com