Actualitat Política

«Ellos se lo guisan y ellos se lo comen»

viernes, 26 octubre de 2018 | Categorias: Sin categoría

Els socialistes ens posen com a excusa per la decisió que ahir van prendre només ells de retirar del ordre del dia la seua proposta de les medalles. Així, si algú es queda sense medalla la culpa la tindrà  el PVI.

Maria DoloresEn la Junta de portaveus prèvia vaig dir que encara que no me pareixia mal però, no obstant  tenia la obligació de comunicar-ho al meu grup.

L’endemà  vaig tindre la deferència (perquè per descomptat, si hagués estat calladeta hagués estat més guapa) de dir-li a Guillem que havíem decidit abstenir-nos perquè consideràvem que era més adient una “menció especial”, i que en aquesta menció especial notàvem a faltar col·lectius com el personal del hospital  que també van patir lo seu, o a determinades persones particulars. I li vam anunciar que el nostre vot seria el de abstenció,  lo que no degué sentar massa be i va decidir retirar el punt.

Com que només una regidora no te res a fer contra els onze regidors del equip de govern, malgrat la meua abstenció – QUE NO VOT EN CONTRA – hagueren pogut concedir la medalla per majoria, i les explicacions que ara dono les hauria pogut donar en el decurs de la meua intervenció en el punt del plenari.

Si continuen així, me pareix que a partir d’ara, només sabran el sentit del meu vot en el moment d’aixecar la mà en els plens.


Posa't en contacte amb els nostres membres del PVI

Maria Dolores Miralles

mariadoloresmirallesmir@gmail.com

Juan Blanchadell

jblanchadell@pvi-vinaros.org

Marcela Barbé

marcelabarbe1@hotmail.com