Actualitat Política

Al Hospital de Vinaròs manquen ginecòlegs

domingo, 11 marzo de 2018 | Categorias: Cartas boca arriba, Sin categoría

Aquesta setmana el PVI, conjuntament amb la formació Demòcrates Valencians (DV)  han denunciat la manca d’especialistes en ginecologia al Hospital Comarcal de Vinaròs.

Entrada urgenciasVinaròs, 9 de març de 2018. Demòcrates Valencians (DV) i el PVI (Partit Vinaròs Independent) denuncien la situació de col·lapse que està patint el departament de ginecologia de l’Hospital de Vinaròs. Els partits, de la mateixa manera que els propis especialistes i sindicats, denuncien que actualment només treballen cinc ginecòlegs d’una plantilla que, per a funcionar correctament, hauria de ser de 9.

Demòcrates, per la seua part, critica que la Conselleria de Salut porte mesos sense reposar les vacants que per trasllats o altres causes, estan provocant que el servici funcione de manera deficient i que als especialistes no se’ls tornen els dies que se’ls deuen degut a la sobrecàrrega de treball. De la mateixa manera, el PVI ha lamentat que la situació de falta d’atenció per part de la Generalitat està perjudicant seriosament a moltes dones de Vinaròs.

Al mateix temps, DV alerta de que la situació podria agreujar-se en els pròxims mesos si no s’envien nous metges d’esta branca davant de les pròximes jubilacions. En paraules del portaveu de Demòcrates, Sandre Llopis de Pau, “de res servix que Ximo Puig i la consellera Montón vagen a manifestar-se el Dia de la Dona si després no aporten recursos per a mantindré una especialitat com és la ginecologia”.

Igualment, des del partit valencianista s’ha volgut reconèixer el bon treball que els professionals realitzen amb les poques mans i mitjans dels que disposen. “El Consell ha desatès durant molts mesos la sanitat en les comarques del nord. Des del col·lapse en la Plana, la solsida de part de la façana del centre de salut de la Vall d’Uixó a esta nova carència”, ha matisat Llopis de Pau.


Posa't en contacte amb els nostres membres del PVI

Maria Dolores Miralles

mariadoloresmirallesmir@gmail.com

Juan Blanchadell

jblanchadell@pvi-vinaros.org

Marcela Barbé

marcelabarbe1@hotmail.com