Actualitat Política

Brutal pujada de la zona blava i dels pàrquings

domingo, 29 octubre de 2017 | Categorias: Cartas boca arriba, Estudios e informes, Sin categoría

A l’hora de fixar les noves tarifes per a la zona blava i  aparcaments el tripartit ha posat la pota fins a les orelles, perquè son només ells qui les han decidit,cometent un altre «error» més  als que no paren de cometre. En aquesta ocasió sota la forma de rZona azul - aparcamientos - caratula reducidoegal a la empresa que sortigue guanyadora de la licitació i que ens constarà diners de les nostres butxaques, i no pocs.

Picant damunt de la imatge podeu descarregar les dues taules comparatives de les tarifes de la zona blava i dels aparcaments en pdf, perquè constantment farem  referència  a aquestes taules.

ZONA BLAVA
Han unificat les dues tarifes actualment en vigor d’estiu i d’hivern i han reduït el import dels primers 15 minuts a 0,10 €. Això es lo únic en positiu perquè,  à partir dels 43 minuts i fins les dues hores màximes, els preus s’incrementen, i de quina manera. Hem contat els preus en trams de 10 minuts fins les dues hores màximes, als preus de l’estiu prorratejats els 3 mesos que dura i els preus de la resta de l’any durant els 9 mesos restants. La pujada mitja de tarifes es d’un ¡¡¡ 23 % !!! quant la inflació durant els darrers 4 anys de vigor de l’actual concessió ha estat d’un poc més del 1 %

APARCAMENTS
Tot i a pesar de la primera hora gratuïta amb els aparcaments passa quelcom paregut, contant a trams de 15 minuts fins les 8 hores que, com a màxim, un cotxe estarà dintre dels aparcaments, el increment és del 11 % que malgrat que es només de meitat del de la zona blava encara queda molt… molt per damunt de la inflació.

No ens val que posen excuses com que s’han eliminat les zones taronja, perquè tots hem vis que han estat quasi sempre buides, ni que el Ajuntament ingressarà mes diners pel cànon que li pagarà la empresa adjudicatària, perquè això està encara per veure i, si així fos, això no voldria dir res mes que l’Ajuntament promou un altre increment de la pressió fiscal cap als veïns i usuaris que ens cobrarà via parquímetres.

En poques paraules: Un desgavell!!


Posa't en contacte amb els nostres membres del PVI

Maria Dolores Miralles

mariadoloresmirallesmir@gmail.com

Juan Blanchadell

jblanchadell@pvi-vinaros.org

Marcela Barbé

marcelabarbe1@hotmail.com