Actualitat Política

Reindustrialització

miércoles, 16 agosto de 2017 | Categorias: Cartas boca arriba

L’alcalde el 24 de juliol, dintre d’una subvenció a la reindustrialització de un milió de euros en obres de millora en 3 dels polígons de Vinaròs, va anunciar una partida de 150.000 € a abonar directament a les empreses que milloren façanes, ròtols, eliminen uralites, etc.

En la següent reunió el 9 d’agost el regidor d’urbanisme els van treure el caramel de la boca quan els van dir que aquest ajut directe quedava eliminat i el seu import integrat en la inversió general per als polígons, i concretament per posar fibra òptica allí on no en hi ha.

La decisió ens pareix adequada si la finalitat és aquesta, però el anunci i la posterior marxa enrere ens pareixen patètics, de molt mal gust cap als empresaris, i un símptoma més del rumb erràtic que porta el equip de govern en aquesta i en moltes més actuacions.

Tan costa assabentar-se’n bé de les coses avanç de fer un anunci que dies desprès tenen que revocar???

Van comentar que les obres tenen que estar acabades a final d’any o és perdrà la subvenció de fons europeus; que ja s’havien demanat totes les prorrogues possibles i que el problema venia de que els governs anteriors de la Generaliat (PP) van mantindre aquestes subvencions dins dels calaixos. Natros pensem que a la Generalitat i a l’Ajuntament els respectius governs porten ja més de dos anys gestionant lo nostre i, si en conte de demanar pròrrogues d’aquesta subvenció l’hagueren activat al inici del seu mandat, com a mínim s’haguera evitat el risc de perdre-la pel cas de no poder arribar a temps, ates el poc que queda. Ara ja vorem com s’acaba.20170816_15282220170816_152833


Posa't en contacte amb els nostres membres del PVI

Maria Dolores Miralles

mariadoloresmirallesmir@gmail.com

Juan Blanchadell

jblanchadell@pvi-vinaros.org

Marcela Barbé

marcelabarbe1@hotmail.com