Actualitat Política

Entrevista a la candidata del PVI a la Alcaldía de Vinaròs en el Crònica

sábado, 18 abril de 2015 | Categorias: Campaña, Prensa

María Dolores Miralles, contesta

maria dolores foto 7 diesQuins motius li han mogut per encapçalar una candidatura a l’alcaldia?
El principal motiu es treballar pel meu poble. També perquè crec que després de 8 anys en l’Ajuntament de Vinaròs amb una legislatura amb responsabilitats de govern i una altra a l’oposició, m’ha proporcionat la experiència justa i necessària per a voler ser la propera alcaldessa de Vinaròs. Em permet veure el joc polític amb els dos punts de vista, amb experiència però sense massa temps en política perquè la teua manera de treballar predetermine les teues decisions.

Per què la seva entrada en política?
Perquè entrar en política ha estat l’oportunitat de treballar pel meu poble, i sobretot entrar de la mà del PVl. És un partit on tenen cabuda totes les idees, independentment de les ideologies polítiques. Som lliures, no hem de rendir comptes, no tenim disciplina de partit, tant sols ens devem a Vinaròs.

Quins comentaris ha suscitat en la teva família aquesta decisió?
La meva família està contenta. Vull manifestar un agraïment infinit a ells, sobre tot al meu marit, que sempre ha estat al meu costat i m’ha recolzat en totes les meues decisions.

Canviarà la seva vida si és escollida alcaldessa o regidora?
Jo, ja sap vosté que sóc regidora actualment, per tant soc conscient del treball que representa estar en l’Ajuntament. Però ser l’alcaldessa del meu poble suposarà un augment del nombre d’hores de dedicació. Però malauradament no tinc pares a qui cuidar, ni fills, per la qual cosa tinc molt mes temps que altres.

Com es veu a si mateix?
Com una persona inquieta, amb moltes ganes de fer coses. També com una persona treballadora, capaç, emprenedora i molt lluitadora.

Se sent recolzada pels seus veïns?
Si, penso que també ha estat un dels motius que m’han motivat a presentar-me com candidata. Molts veïns en el decurs d’aquests anys m’han aturat pel carrer i m’han comunicat que els agradava com parlava, que entenien el missatge que volia transmetre perquè utilitzava un llenguatge senzill. També una gran majoria em consideren una persona normal perquè he treballat tota la meua vida i no necessito viure de la política.

Com definiria les persones que li acompanyen en la seva candidatura?
La paraula clau és «són bona gent …” Tots ells són gent molt treballadora, preparada, que no viuen de la política però volen també dedicar-se a millorar la vida dels ciutadans de la nostra ciutat.

Què pot aportar vostè a la nostra ciutat?
Il·lusió. La gent ha perdut la fe en els polítics, pensa que és igual qui estigué al front de les institucions. I no es així. Perquè encara hi han persones que des de la serietat i sobretot des de la honradesa volen canviar el futur de la nostra ciutat.

Que es el primer que faria si fos alcaldessa?
No crec amb el clientelisme, per tant no nomenaria cap càrrec de confiança.

Quin balanç fa del treball de l’actual equip de govern?
Decebedor. El incompliment de quasi totes les promeses electorals per part del PP ha esta la norma general per amagar la seua incompetència i la seua mancança de gestió eficaç. Ha estat una legislatura de reglaments, ordenances, etc, on la majoria abans de posar-les en pràctica calia modificar-les i,  en infraestructures e inversions, …. res de res. Però de privatitzacions de coses públiques no en vulguem més. Una legislatura, per passar pàgina i oblidar-la.

La concurrència de tantes llistes a aquestes eleccions pot fer ingovernable l’Ajuntament?
Al contrari, penso que en la diversitat i en la pluralitat està la vertadera democràcia. Quan més partits més opcions, per la qual cosa la presa de decisions serà més enriquidora.

Finalment, faci’ns un breu resum dels principals punts del que serà el seu programa electoral.
Tots els projectes, propostes i mesures a realitzar que siguen sostenibles i avaluables en el temps. Engegar el polígon de les Soterranyes penso que és vital per al nostre municipi. Som tots conscients de la fallida de la construcció, la pesca, les fàbriques de mobles, … ? Quin és el nostre futur econòmic i laboral? Els governants tenim que ser capaços de creure i liderar un projecte industrial per atraure inversió a la nostra ciutat, perquè en cas contrari tenim un futur més negre que gris.


Posa't en contacte amb els nostres membres del PVI

Maria Dolores Miralles

mariadoloresmirallesmir@gmail.com

Juan Blanchadell

jblanchadell@pvi-vinaros.org

Marcela Barbé

marcelabarbe1@hotmail.com