Actualitat Política

Noticia breu en el Crònica

viernes, 7 octubre de 2011 | Categorias: Noticias, Rueda de prensa

LA FACTURA DE 930 EUROS EN ROSES NO ÉS UN BALAFIAMENT PER LA EX REGIDORA DE CULTURA

Mª Dolores Miralles va dir que en la Fira del llibre van participar en aquesta ultima edició un total de 24 institucions i 37 escriptors, entre ells Alicia Jimenez Barlett, últim premi Nadal. Roses que es van repartir entre els expositors, escriptors, polítics i gent que va visitar la fira, va detallar Miralles. Miralles va demanar a Gandia, que sigui mes prudent a I’hora d’informar, afegint que podria haver-li cridat abans per demanar explicacions sobre la factura que sortir directament davant els mitjans de comunicació, «perque crea alarmisme i posa en dubte la meva gestió i el meu nom».


Posa't en contacte amb els nostres membres del PVI

Maria Dolores Miralles

mariadoloresmirallesmir@gmail.com

Juan Blanchadell

jblanchadell@pvi-vinaros.org

Marcela Barbé

marcelabarbe1@hotmail.com