Actualitat Política

Noticia del PVI en el Diariet del 17 de setembre

sábado, 17 septiembre de 2011 | Categorias: Cartas boca arriba, Prensa, Rueda de prensa

El PVI demana al govern local que desenvolupe el polígon industrial

Presentaran al govern propostes per incloure al Pla d’Austeritat

El PVI ha demanat a I’equip de govern que done celeritat a la tramitació i impulse el polígon industrial de les Soterranyes. El portaveu de la formació, Carlos Roger, ha apuntat que cal que el govern local inicie quan abans la seua execució i els contactes amb possibles empreses interessades, ja que consideren aquesta infraestructura «vital» per al futur del municipi. «És molt important que tots anem a una per desenvolupar el polígon, perquè és clau per al desenvolupament econòmic del nostre poble», va dir Roger.

Aquesta és una de les mesures que el PVI proposa per poder fer front a la crisi econòmica, a més d’anunciar que presentarà per escrit propostes per obtenir disponibilitat econòmica, com que I’Ajuntament es face càrrec de la gestió tributaria, el que, segons Roger «suposaria un estalvi de 550.000 euros”, la revisió de les taxes d’impostos que es rebran per instal·lar la planta de gas del projecte Castor, o cobrar a empreses com la de la ITV situada en terrenys municipals, entre d’altres. Roger va qualificar les mesures d’austeritat proposades pel govern com «de bona voluntat’: però va indicar que “són massa teòriques» i en va demanar més concreció.

Roger també va subratllar que el PVI esta disposat a treballar i col·laborar amb I’equip de govern pel bé del poble.

D’altra banda, Maria Dolores Miralles va fer balanç dels tres mesos de govern i va assegurar que totes les actuacions del PP «han perjudicat als vinarossencs». Entre elles va anomenar I’augment salarial dels edils, la recuperació de la taxa d’escombraries, la creació d’una plaça d’assessor de Serveis i el retall dels espais dels grups polítics al Diariet.


Posa't en contacte amb els nostres membres del PVI

Maria Dolores Miralles

mariadoloresmirallesmir@gmail.com

Juan Blanchadell

jblanchadell@pvi-vinaros.org

Marcela Barbé

marcelabarbe1@hotmail.com