Actualitat Política

Noticia de la rueda de prensa del PVI en el Diariet

sábado, 30 julio de 2011 | Categorias: Cartas boca arriba, Prensa, Rueda de prensa

El PVI, contra la recuperació de la taxa de les escombraries

X.Flores

El PVI ha criticat aquesta setmana que [‘Ajuntament pretenga recuperar la taxa de recollida de les escombraries que els independents van suprimir el 2003. Carlos Roger va indicar que es veuran afectats 20.795 habitatges, que pagaran cadascuna 38 euros anuals, el que suposarà al voltant de 800.000 euros. Segons Roger, la situació econòmica de I’Ajuntament no es tan dolenta com per a tornar a incloure la taxa «perquè ja s’han executat el 68% de les despeses i nomes han entrat el 18% dels ingressos, símptoma de que no hi ha problemes greus».

 Des del PVI es considera «intolerable el fet d’augmentar la pressió fiscal als contribuents amb nous impostos en època de crisi» va dir, recordant que el PVI va llevar aquesta taxa per a particulars «per a compensar els efectes de I’increment del «catastrazo» que va suposar un elevat augment de I’IBI».

 El PVI també va qualificar la situació del transit en la ciutat com «caòtica» a causa de les obres de I’avinguda de la Llibertat. La regidora Maria Dolores Miralles, també va dir que la ciutat esta col.lapsada i va apuntar que “és el túnel subterrani del passeig el que ajuda a la descongestió”.

 Miralles també va assegurar que ha rebut queixes ciutadanes «per la brutícia a la ciutat, sobretot a la Costa Nord, la qual cosa dóna una mala imatge de la ciutat, més en época turística». També va exigir més presencia de la policia municipal a les zones turístiques nord i sud.


Posa't en contacte amb els nostres membres del PVI

Maria Dolores Miralles

mariadoloresmirallesmir@gmail.com

Juan Blanchadell

jblanchadell@pvi-vinaros.org

Marcela Barbé

marcelabarbe1@hotmail.com