Actualitat Política

Noticia del PVI en el Crònica de Vinaròs

sábado, 4 junio de 2011 | Categorias: Candidatura, Rueda de prensa

TRAS LA DIMISSIÓ DE JAVIER BALADA

Mª DOLORES MIRALLES, REGIDORA AL AJUNTAMENT

MARIOLA NOS MATEU

EI candidat del Partit de Vinaròs Independent (PVI) Javier Balada va presentar la seva dimissió i va anunciar que no recollirà I’acta de regidor el dissabte 11 de juny durant I’acte de constitució de la nova corporació municipal. El seu lloc el ocuparà la número dos de la candidatura independent, Maria Dolores Miralles, que durant aquesta legislatura ha estat I’edil de Cultura.

 Balada va presentar en I’assemblea del PVI la seva renúncia al càrrec, una decisió presa davant els mals resultats de les últimes eleccions, per les quals el PVI ha passat de tres edils a un, perdent 798 vots. Balada va declarar que ho feia com un acte de responsabilitat com a responsable del partit i pel bé d’aquest. Va afegir estar segur de la continuïtat del PVI que compta amb gent capacitada i amb ganes de continuïtat com a opció política.

Maria Dolores Miralles, 4 anys al capdavant de la regidoria de Cultura, assumeix ara, després de la renúncia de Javier Balada, el càrrec de regidor representat al PVI. Com valora la renúncia del que ha estat fins ara el president del seu partit?

En primer lloc, comentar que la decisió de Javier Balada em sembla un acte de valentia i de responsabilitat envers el partit i els ciutadans. Javier ha estat un bon polític lliurat en cos i anima a la nostra ciutat i als seus ciutadans. I estic convençuda que el temps el posarà en el lloc que li correspon. No esperàvem uns resultats com els obtinguts, perquè sincerament, crec que mai abans, s’havien escomès tants projectes com en aquestes dues últimes legislatures. A més, en tots els àmbits (cultural, esportiu, econòmic, turístic, de serveis socials, etc…). Crec que el PVI ha completat, amb escreix i nota els compromisos adquirits en el seu moment, però tal vegada, no hem sabut traslladar-ho al nostre electorat. Tinc el convenciment que la ciutadania, amb el pas del temps, ens ho reconeixerà en la seva justa mesura. Per la nostra banda, anem a veure quin és el camí a seguir i en que hem de millorar.

Com veu el futur del partit? Es veu com a cap de llista per a les properes eleccions municipals?

La veritat i segur es que el PVI va a seguir en I’actualitat en la política municipal i que ho va a fer amb més força i dedicació, si cap, ara des de I’oposició, però amb la convicció que tornarem a ser importants en el futur polític de la nostra població. Ara mateix no penso en ser cap de llista. El que ens preocupa és recuperar la confiança dels nostres votants, demostrar-los en aquests quatre anys que sabem treballar. Serem una oposició responsable i respectuosa, però exigent i fiscalitzadora. Anem a intentar que es duguin a terme aquells projectes inacabats que són, pel nostre entendre, decisius i irrenunciables per al futur de la nostra ciutat, (Polígon Industrial de les Soterranyes, Residència de la 3ª edat, Recinte Firal i parc del Camí Fons, etc …) Personalment m’avala la regidoria de cultura, de la qual he estat responsable. Treballaré amb el mateix afany i tenacitat.

Com a regidora que representarà al seu partit, el PVI, en I’oposició. Que línies d’acció pensa seguir?

Estarem a disposició i amb les ganes i decisió de recolzar brac a brac el nou govern del PP, si així ens ho requereixen, tant en aquells projectes començats i en els quals creiem fermament, com aquells que a  iniciativa del nou equip de govern entenguem que siguen bons per a la nostra ciutat. Per això, acceptarem la regidoria que se’ns ofereixi. Si es cultura, millor, però si es qualsevol altra, també. I, finalment, serem super exigents i insistents a recordar al Partit Popular, que compleixi de manera clara i escrupolosa totes aquelles promeses que ha realitzat als vinarossencs en aquesta Última campanya electoral: Piscina, Col.legi nº 5, Auditori, 2on Centre de Salut, creació de llocs de treball, contenció en la despesa sobretot pel que fa a I’Alcalde, i tal com van prometre, a no adjudicar cap dedicació ni exclusiva ni parcial dels Regidors, ni crear personal de confiança de I’Alcalde, etc.

I afegir, per la meva banda, el meu mes sincer respecte a Javier Balada, un gran polític,que com he dit, en un acte de valentia i responsabilitat, se’n va per la porta gran.


Posa't en contacte amb els nostres membres del PVI

Maria Dolores Miralles

mariadoloresmirallesmir@gmail.com

Juan Blanchadell

jblanchadell@pvi-vinaros.org

Marcela Barbé

marcelabarbe1@hotmail.com