Actualitat Política

Noticia del PVI en el 7dies

viernes, 27 mayo de 2011 | Categorias: Campaña

Balada (PVI): «ara més que mai hen d’anar a recuperar el terreny que hem perdut»

Durant el recorregut per les seus dels diferents partits, les conclusions eren variades. L’analisi s’iiniciava a la seu del PVI, lloc des d’on el candidat Javier Balada manifestava que el PVI ha´via patir la jornada electoral «hem segut als que mes s’ha castigat, suposo que perquè han fet el vot de càstig, em dono compte que hem baixat, com el PSPV-PSOE, però el PVI ha patit una baixada prou forta, una circunstancia que ens dona ànims per continuar, seguirem». Balada agraïa tota la gent que ha  col.laborat durant aquests anys amb el partit, ara més que mai hem d’anar a recuperar el terreny que hem perdut».»Des d’aquíi volem donar l’enhorabona al PP per la majoria absoluta, espero que tinguen sort i facen una bona legislatura, també felicitem al Bloc perquè ha sabut plantejar la campanya, i a Esquerra-Els Verds donar-li la benvinguda a l’Ajuntament.


Posa't en contacte amb els nostres membres del PVI

Maria Dolores Miralles

mariadoloresmirallesmir@gmail.com

Juan Blanchadell

jblanchadell@pvi-vinaros.org

Marcela Barbé

marcelabarbe1@hotmail.com